En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Bir diğer şart ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

İçeriden dışarı hak itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yüzının açıkça olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en şayeste fiyat politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Mono blok beden gestaltsı karakol sistemi veya panik pas sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile esenlanmaktadır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle acil durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

çoklukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman Yangın Kapısı sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın baplarının ve henüz birbir hayli yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle sağlamlandığını öğrenmek kabil baş durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye edinmek, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve alçı kabilinden malzemelerden konstrüksiyonlmış bati bir bapdır.

Report this wiki page